Kurven er tom

Handelsvilkår & Persondatapolitik

Handelsvilkår og persondatapolitik


Alle ordre bestilt på www.Bike-Netshoppen.dk sendes fra:
Bike-Shoppen
Gl. Skivevej 78N
8800 Viborg
Tlf: 8662 8355
CVR: 26085004
Bank: 9318 3185602655

Ordrer på www.Bike-Netshoppen.dk kan bestilles online.
Vi sender fra www.Bike-Netshoppen.dk alle HVERDAGE
Leveringstiden for Post Nord og GLS er 1-3 hverdage

Alle priser på www.Bike-Netshoppen.dk er angivet i DKK inkl. moms
Priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Fragt priser

- Fragtpris GLS & PostNord privat uden omdeling: 65,-
- Fragtpris PostNord Erhverv Med Omdeling : 85,-
- Gratis Afhentning hos Bike-Shoppen. Gl. Skivevej 78N, 8800 Viborg

- Udland (Finland, Grønland, Færøerne, Sverige, Tyskland, etc.):
Se dags pris på webshoppen når du er i betalingsvinduet.

Vær opmærksom på de gældende told og skatteregler der i dit land.

Sådan handler du hos www.Bike-Netshoppen.dk:

Følgende trin skal gennemføres for at foretage et køb:

  1. Find den eller de ønskede varer og læg dem i indkøbskurven.
  2. Indkøbskurvens indhold kan hele tiden ses i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. I indkøbskurven kan du rette i antal, eller helt slette varen.
  4. Herefter trykkes "Bestil" for at komme til betaling.
  5. Dine personlige oplysninger skal nu indtastes samt valg af fragt metode. Du har også mulighed for at tilføje en kommentar til din ordre.
  6. Tjek at alle oplysninger er korrekte.
  7. Læs og accepter vores handelsbetingelser inden du godkender ordren.
  8. Gennemfør betalingen ved at indtaste dine kortoplysninger i betalingsvinduet.
  9. Du modtager ordrebekræftelse pr. mail.
  10. Vi tager forbehold for fejl på siden og udsolgte varer. Der ske fejl i lagerstyringssystemet og sker dette vil du blive kontaktet herom hurtigst muligt.

Betaling

Du kan på www.Bike-Netshoppen.dk handle gebyrfrit med alle typer kreditkort


Bytteregler

Bike-Netshoppen.dk yder 14 dages fuld bytte- og returret fra den dag varerne modtages.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelsen.
Du må selvfølgelig gerne pakke produktet ud, undersøge og prøve det, men pas på den originale emballage, når du åbner pakken.
Hængemærker må heller ej fjernes fra varen.

Varerne returneres ved at sende dem retur til:

Bike-Shoppen
Gl. Skivevej 78N
8800 Viborg

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller varer sendt uden omdeling til pakkeshop eller posthus.

Ved returnering af varer skal du altid vedlægge Din faktura/købskvittering eller kopi af denne, samt udfylde og med sende retursedlen som du har modtaget med din ordre.

Vi refunderer så beløbet til din konto så snart vi modtager din returordre.

Ved fortrydelse af køb tilbagebetales det fulde vare beløb. ( Porto tilbagebetales ikke ) Beløbet tilbagebetales altid til den konto varen er betalt fra. Når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til byttereglerne overføres pengene hurtigst muligt.

Købet kan også fortrydes ved nægtelse af modtagelse fra Post Danmark el GLS.
Gøres dette fratrækker vi retur portoomkostningerne inden vi refunderer beløbet til din konto.


Reklamation

Bike-Netshoppen.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Ved reklamation bedes du kontakte os først på mail webshop@bike-shoppen.dk og beskrive din reklamation.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og
Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til
Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -
http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse Webshop@bike-Shoppen.dk

Cookies

På Bike-Netshoppen.dk.dk benytter vi os af cookies.
Cookies er meget små tekstfiler, som anbringes på din harddisk af en webserver. En cookie er i store træk dit indentifikationskort - den bruges til at lagre oplysninger som brugernavn, adgangskode og lign. - den hjælper med at huske hvem du er. På den måde bliver det både lettere og hurtigere for dig at bruge vores shop, da du kun 1 gang behøver at indtaste dine brugeroplysninger.
Formålet med brugen af cookies er, at indsamle information om brugen af vores webside, såsom hvilke områder, der oftest bliver besøgt, og hvor lang tid brugeren opholder sig på siden. Dette gøres kun med henblik på hele tiden at forbedre vores side, og dermed også at gi den enkelte bruger en bedre oplevelse og service.

Hvis ikke lagringen af cookies kan accepteres, kan man indstille sin browser til at advare hver gang man bliver tilbudt en cookie, derefter kan man selv bestemme, om man vil modtage den eller ej. Dette gøres som regel under Internetindstillinger. Vær opmærksom på at visse funktioner muligvis ikke vil virke/virke korrekt, hvis cookies slås fra i browseren.
Cookies kan slettes af brugeren, dette gøres som regel også under Internetindstillinger. Slettes alle cookies på computeren vil alle gemte brugernavne og adgangskoder for diverse websider blive slettet.

Logstatistik

Logstatistik bruges på Bike-Netshoppen.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en webside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websiden denne forlades mm.
På Bike-Netshoppen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websiden og dens funktionaliteter.
Endvidere bruges det til personalisering af markedsføringen mod brugeren, samt at skabe øget brugervenlighed.

Øvrigt

Børn og unge under 18 år skal have forældre eller andre myndige til at foretage købet, på deres vegne.
Alle aftaler indgås på dansk, engelsk, svensk, norsk eller tysk.

Persondata politik


1. GENERELT


1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Bike-Netshoppen.dk indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Bike-Netshoppen’s hjemmeside, www.Bike-Netshoppen.dk

1.3 Bike-Netshoppen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Bike-Netshoppen skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.




2. BIKE-NETSHOPPEN´S INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

2.1 Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

2.1.1 Når du besøger Bike-Netshoppen.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

2.1.2 Når du køber et produkt, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.

2.2 Hvad er grundlaget for indsamlingen?

2.2.1 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.

2.2.2 Vi bruger kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering.

2.2.3 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.

2.3 På Bike-Netshoppen.dk benytter vi os af cookies. Cookies er meget små tekstfiler, som anbringes på din harddisk af en web server. En cookie er i store træk dit identifikationskort - den bruges til at lagre oplysninger som brugernavn, adgangskode og lign. - den hjælper med at huske hvem du er. På den måde bliver det både lettere og hurtigere for dig at bruge vores shop, da du kun 1 gang behøver at indtaste dine brugeroplysninger.

Formålet med brugen af cookies er, at indsamle information om brugen af vores webside, såsom hvilke områder, der oftest bliver besøgt, og hvor lang tid brugeren opholder sig på siden. Dette gøres kun med henblik på hele tiden at forbedre vores side, og dermed også at gi den enkelte bruger en bedre oplevelse og service.

Hvis ikke lagringen af cookies kan accepteres, kan man indstille sin browser til at advare hver gang man bliver tilbudt en cookie, derefter kan man selv bestemme, om man vil modtage den eller ej. Dette gøres som regel under Internetindstillinger. Vær opmærksom på at visse funktioner muligvis ikke vil virke/virke korrekt, hvis cookies slås fra i browseren.




3. BRUG AF DATABEHANDLERE

3.1 Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet Markedsføring, herunder til re-targeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

3.2 En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield.

3.3 Bike-Netshoppen.dk anvender endvidere følgende leverandører i forbindelse med markedsføring og re-targeting: Google Adwords, Facebook, YouTube, Trustpilot og Instagram.




4. DINE RETTIGHEDER

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som data-ansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til Bike-Netshoppen.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med:

• at du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.5, eller
• at du afgiver dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.2

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine person-oplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.1 og pkt. 2.8.

4.7.3 Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.22-2.22.4. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.

4.8.2 Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på Webshop@bike-shoppen.dk

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

5. SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside i en periode på 3 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon), og så længe vi har din tilladelse.

For at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen gemmer vi ordrehistorik i 7 år fra udgangen af regnskabsåret eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Vi benytter en række tredjeparter til behandling og opbevaring af data. Disse betroede partnere behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi kræver, at alle tredjeparter har de optimale tekniske og operationelle sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af personhenførbare data og at de har en databehandleraftale.

5.2 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring fx pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.



6. SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.



7. KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 Bike-Netshoppen.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:

Bike-Netshoppen.dk
Gl. Skivevej 78 N
8800 Viborg
Tlf. nr.: 86 62 83 55
E-mail: Webshop@bike-shoppen.dk



8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Bike-Netshoppen under handelsbetingelser og persondatapolitik rubrikken.

8.3 Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Bike-Netshoppen.dk, og dine personoplysninger kan blive slettet.



9. VERSIONER

9.1 Dette er version 1 af Bike-Netshoppen’s persondatapolitik dateret den 21. maj 2019.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineViaBillVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside