Dankort + VISA/Dankort VISA Electron VISA MasterCard MobilePay

Handelsvilkår og persondatapolitik

 

Handelsvilkår

Alle ordre bestilt på www.Bike-Netshoppen.dk sendes fra:
Bike-Shoppen
Gl. Skivevej 78N
8800 Viborg
Tlf: 8662 8355
CVR: 26085004
Bank: 9318 3185602655

Ordrer på www.Bike-Netshoppen.dk kan bestilles online.
Vi sender fra www.Bike-Netshoppen.dk alle HVERDAGE
Leveringstiden for Post Nord og GLS er 1-3 hverdage

Alle priser på www.Bike-Netshoppen.dk er angivet i DKK inkl. moms
Priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Fragt priser

- Fragtpris GLS & PostNord privat uden omdeling: 49,-
- Fragtpris PostNord Erhverv Med Omdeling: 85,-
- Gratis Afhentning hos Bike-Shoppen. Gl. Skivevej 78N, 8800 Viborg

- Udland (Finland, Grønland, Færøerne, Sverige, Tyskland, etc.):
Se dagspris på webshoppen når du er i betalingsvinduet.

Vær opmærksom på de gældende told og skatteregler der i dit land.

Sådan handler du hos www.Bike-Netshoppen.dk:

Følgende trin skal gennemføres for at foretage et køb:

  1. Find den eller de ønskede varer og læg dem i indkøbskurven.
  2. Indkøbskurvens indhold kan hele tiden ses i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. I indkøbskurven kan du rette i antal, eller helt slette varen.
  4. Herefter trykkes "Til bestilling" for at komme til betaling.
  5. Dine personlige oplysninger skal nu indtastes samt valg af fragt metode. Du har også mulighed for at tilføje en kommentar til din ordre.
  6. Tjek at alle oplysninger er korrekte.
  7. Læs og accepter vores handelsbetingelser inden du godkender ordren.
  8. Gennemfør betalingen ved at indtaste dine kortoplysninger i betalingsvinduet.
  9. Du modtager ordrebekræftelse pr. mail.
  10. Vi tager forbehold for fejl på siden og udsolgte varer. Skulle der ske fejl i lagerstyringssystemet vil du blive kontaktet herom hurtigst muligt.

     

Betaling

Du kan på www.bike-netshoppen.dk handle gebyrfrit med alle typer kreditkort
Dankort / Visa / Visa Electron / MasterCard / American Express / Mobilepay / Viabill.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysninger om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.bike-netshoppen.dk

Betaling med Viabill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.
betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit  

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

 

Prisfejl  

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 

 


Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@bike-shoppen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Returnering

Når du har modtaget din ordre, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ved returnering af varer skal du altid vedlægge din faktura/købskvittering eller kopi af denne, samt udfylde og medsende retur informationssedlen som du har modtaget med din ordre.

Købet kan også fortrydes ved nægtelse af modtagelse fra GLS eller PostNord.
Gøres dette fratrækker vi retur portoomkostningerne inden vi refunderer beløbet til din konto.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den eller på anden måde, har lavet slid/brugs mærker på varen under din besiddelse, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, eller er beskadiget kan det muligvis medføre til en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag du har modtaget dine varer.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varerne returneres ved at sende dem retur til:
Bike-Shoppen ApS
Gl. Skivevej 78n
8800 Viborg
.

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller varer sendt uden omdeling til pakkeshop eller posthus. Vi modtager kun pakker som sendes direkte til vores adresse.

Ingen fortrydelsesret:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.  

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen.


 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har
reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  



Varen sendes til:

Bike-Shoppen ApS
Gl. Skivevej 78n
8800 Viborg.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@bike-shoppen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -

http://ec.europa.eu/odr . Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse Webshop@bike-shoppen.dk



Cookies

www.bike-netshoppen.dk benytter vi os af cookies.
Cookies er meget små tekstfiler, som anbringes på din harddisk af en web-server. En cookie er i store træk dit indentifikationskort - den bruges til at lagre oplysninger som brugernavn, adgangskode og lign. - den hjælper med at huske hvem du er. På den måde bliver det både lettere og hurtigere for dig at bruge vores shop, da du kun 1 gang behøver at indtaste dine brugeroplysninger.
Formålet med brugen af cookies er, at indsamle information om brugen af vores webside, såsom hvilke områder, der oftest bliver besøgt, og hvor lang tid brugeren opholder sig på siden. Dette gøres kun med henblik på hele tiden at forbedre vores side, og dermed også at give den enkelte bruger en bedre oplevelse og service.

Hvis ikke lagringen af cookies kan accepteres, kan man indstille sin browser til at advare hver gang man bliver tilbudt en cookie, derefter kan man selv bestemme, om man vil modtage den eller ej. Dette gøres som regel under Internetindstillinger. Vær opmærksom på at visse funktioner muligvis ikke vil virke/virker korrekt, hvis cookies slås fra i browseren.
Cookies kan slettes af brugeren, dette gøres som regel også under Internetindstillinger. Slettes alle cookies på computeren vil alle gemte brugernavne og adgangskoder for diverse websider blive slettet.



Logstatistik

Logstatistik bruges på Bike-Netshoppen.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en webside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websiden denne forlades mm.
På Bike-Netshoppen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websiden og dens funktionaliteter.
Endvidere bruges det til personalisering af markedsføringen mod brugeren, samt at skabe øget brugervenlighed.


Øvrigt

Børn og unge under 18 år skal have forældre eller andre myndige til at foretage købet, på deres vegne.
Alle aftaler indgås på dansk, engelsk, svensk, norsk eller tysk.

 

 

Persondata politik
 

  1. GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes bike-shoppen.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. 

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, 
www.bike-netshoppen.dk

1.3 Bike-Shoppen ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til bike-netshoppen.dk skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

  1. INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

    2.1 Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 

    2.1.1 Når du besøger 
    www.bike-netshoppen.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring. 

    2.1.2 Når du køber et produkt, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser. 

    2.2 Hvad er grundlaget for indsamlingen? 

    2.2.1 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud. 

    2.2.2 Vi bruger kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering.

    2.2.3 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig. 

    2.3 På
    www.bike-netshoppen.dk benytter vi os af cookies. Cookies er meget små tekstfiler, som anbringes på din harddisk af en web server. En cookie er i store træk dit indentifikationskort - den bruges til at lagre oplysninger som brugernavn, adgangskode og lign. - den hjælper med at huske hvem du er. På den måde bliver det både lettere og hurtigere for dig at bruge vores shop, da du kun 1 gang behøver at indtaste dine brugeroplysninger.

    Formålet med brugen af cookies er, at indsamle information om brugen af vores webside, såsom hvilke områder, der oftest bliver besøgt, og hvor lang tid brugeren opholder sig på siden. Dette gøres kun med henblik på hele tiden at forbedre vores side, og dermed også at give den enkelte bruger en bedre oplevelse og service.

    Hvis ikke lagringen af cookies kan accepteres, kan man indstille sin browser til at advare hver gang man bliver tilbudt en cookie, derefter kan man selv bestemme, om man vil modtage den eller ej. Dette gøres som regel under Internetindstillinger. Vær opmærksom på at visse funktioner muligvis ikke vil virke/virke korrekt, hvis cookies slås fra i browseren.


     
  2. BRUG AF DATABEHANDLERE

3.1 Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet Markedsføring, herunder til re-targeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er data behandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. 

3.2 En af disse data behandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. 

3.3 bike-shoppen.dk anvender endvidere følgende leverandører i forbindelse med markedsføring og re-targeting: Google AdWords & Facebook.

  1. DINE RETTIGHEDER 

    4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som data-ansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder. 

    4.2 Indsigtsretten 

    4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. 

    4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til
    webshop@bike-shoppen.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person. 

    4.3 Retten til berigtigelse 

    4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. 

    4.4 Retten til sletning 

    4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. 

    4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring 

    4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 

    4.6 Retten til dataportabilitet 

    4.6.1 Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med: 

    • at du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.5, eller 
    • at du afgiver dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.2

    4.7 Retten til indsigelse 

    4.7.1 Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf. 

    4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.1 og pkt. 2.8. 

    4.7.3 Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling. 

    4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke 

    4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.22-2.22.4. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom. 

    4.8.2 Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på
    Webshop@bike-shoppen.dk

    4.9 Retten til at klage 

    4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. 


     
  2. SLETNING AF PERSONDATA

    5.1 Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside i en periode på 3 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon), og så længe vi har din tilladelse.

    For at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen gemmer vi ordrehistorik i 7 år fra udgangen af regnskabsåret eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

    Vi benytter en række tredjeparter til behandling og opbevaring af data. Disse betroede partnere behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi kræver, at alle tredjeparter har de optimale tekniske og operationelle sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af personhenførbare data og at de har en databehandleraftale.

    5.2 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring fx pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.

     

 

  1. SIKKERHED

    6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

    6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.


     
  2. KONTAKTOPLYSNINGER

    7.1 bike-netshoppen.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. 

    7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte: 

    Bike-Netshoppen
    Gl. Skivevej 78n, 8800 Viborg
    Tlf. nr.: 86628355, E-mail: Webshop@bike-shoppen.dk 


     
  3. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

    8.1 Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på bike-netshoppen.dk under handelsbetingelser og persondatapolitik rubrikken.

    8.3 Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af bike-shoppen.dk, og dine personoplysninger kan blive slettet. 


     
  4.  VERSIONER

9.1 Dette er version 1 af Bike-Netshoppen’s persondatapolitik dateret den 4. juli 2020

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20-08-2020